Durf je plek weer in te nemen

01.02.2020

De onrust, onmacht en het gewroet, ja dat gewoel in ons, hét teken dat zich iets wil openbaren. Dat we toe zijn aan iets anders. Dat we ergens onderweg, van ons pad zijn afgedwaald en weer zoekende zijn.

Het besef is er misschien wel, we weten dat we hier niet zo maar zijn, we hebben allemaal een taak in dit leven, maar welke taak? En vanwaar toch die onrust?

Onderweg

We zijn met zijn allen onderweg en op zoek naar ons ware ZELF, ons authentieke zelf.

Elke ervaring in ons leven is een levensles en hoe vaak we ook voelen dat we vast komen te zitten, besef dat het een bewustzijnsproces is, een reis naar onze BRON.

Lees verder wat Mieke Vulink er over schrijft.

Regenboogvolgel

Vrij zijn

Voel je de enorme behoefte aan vrij zijn, aan dat kunnen doen wat je vanuit je hart zo graag wilt doen, al zou het een lange tijd niets doen, behalve helen zijn?

In jou schuilt een enorme goddelijke scheppingskracht die door alle levens heen intact is gebleven. Voel maar, erken maar jouw Zielenwens. En deze Zielenwens richt zich allereerst op jouzelf; de verbinding met de Goddelijke Aanwezigheid in jou. Alleen die is vervullend en zaligmakend.


Souldance

Lichtmeesters zullen je door alle grijze sluiers heen loodsen, jou de inzichten en healings geven die je nodig hebt, en je helpen herinneren dat jouw weg op Aarde,
de weg van de held en de heldin is.

Je bent vanuit een goddelijk plan afgedaald, en dat plan, om in die lagere bewustzijnsvelden ervaringen op te doen, is zo goed als volbracht.

Door nu een andere weg te gaan, zal je alleen nog maar dichter naar de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf geleid worden.

HET VOLLE LICHT EN DE ONSTERFELIJKE LIEFDE TEGEMOET!


Begrijp dat alles nodig was, hoe zwaar het ook was;
je hebt het zelf uitgenodigd om zowel het donker als het licht in jezelf te leren kennen. Wees mild voor jezelf wanneer je even vast komt te zitten in een gevoel van 'Wat heb ik fout gedaan?' Je hebt niets fout gedaan.
Je bent aan een hele lange reis begonnen, om tot een volledig ontwikkeld bewustzijn te kunnen komen. Godzijdank: de afdaling zit erop.

Lief moedig mens, ga genieten van jouw reis terug,
om het volle Licht in jezelf te herontdekken.

Het is de goddelijke vonk die je in je droeg toen je net uit de Bron kwam. Omarm alles, maar laat achter wat duaal is. Durf jouw plek weer in te nemen in dat ontroerende, majestueuze Liefdesveld dat je al te lang hebt moeten missen.

Bron: Mieke Vulink