Innerlijke revolutie

08.09.2020

Ik grom tegenwoordig geregeld van ongenoegen en ben het niet eens met wat zich om me heen allemaal afspeelt. Ik voel dagelijks een drive tot dwarsliggen.

Waar geloof jij in?

Ik wil hier eigenlijk een pleidooi houden om te evolueren naar een ander gedachtengoed.
De verandering waarvoor ik pleit gaat over onze eigen zijns-toestand en onze gedachtenkracht.

  • weet jij wie je bent en wat de uiteindelijke zin van je bestaan is?
  • geloof jij in een lotsbestemming?
  • ben jij bezig met bestaanszekerheid?

Of wil je het ook eens vanuit een andere hoek bekijken?

Maakt het leven het mij moeilijk of
maak ik zelf het leven moeilijker dan het is?

Van je ego naar je hart

Wil je ook niet de stap zetten van overleven op basis van de onwetendheid onder het ego-gedreven leven, naar:

bevrijdend weten en de weg naar algehele vrijheid en een moeiteloos leven bewandelen?

Van dwangmatig streven naar zekerheid in de uiterlijke wereld, naar:

spiritueel bewustzijn en de ontdekking van je innerlijke KRACHT, door het besef dat we verbonden zijn met het GROTE GEHEEL waarbij zijn OERKRACHT in ieder van ons huist?

Dromen durven doen 1

Je gedachten scheppen jouw leefwereld

Leren geloven in deze kracht is de noodzakelijke voorwaarde om al onze sluimerende talenten wakker te maken.
De kwantumfysica maakt duidelijk dat we in het diepst van onszelf allen één zijn, dit besef is de allereerste stap naar spirituele bewustwording.

  • Zelfs de allerkleinste subatomaire deeltjes, lijken zich te rangschikken krachtens de GEDACHTE die erop gericht is.
  • Bewustzijn is weten dat je een keuze-vrijheid van denken hebt, waarmee je jouw leefwereld zelf vorm en gestalte geeft.

Je gedachten, geloofsovertuigingen, verwachtingen, verlangens en intenties, veroorzaken onmiddellijk een magnetisch veld vanuit de KERN van je wezen, dat in het Universum alles aantrekt om dit te materialiseren in alle vormen, verschijnselen en gebeurtenissen die hierop zijn afgestemd.

Daarom ook ben je een onmisbare schakel in het wereldgebeuren. Elke positieve verandering start in de denkwereld van ieder individu. Elke positieve bezieling dat in je binnenste opwelt maakt een eind aan de verspilde energie die voordien uitging naar beperkende gedachten. Al je ervaringen tot nu toe reflecteerden je overtuigingen. Bekijk nu al je levenservaringen met de ogen van je ziel, maar wees je hierbij ook bewust dat zuivere spiritualiteit volledig voorbij gaat aan regels, dogma’s, normen of rituelen, je hoeft je naar niets of niemand te schikken, er bestaat immers geen God buiten jezelf, de oerkracht huist immers in onszelf.

Je bezit een onbegrensd vermogen, een onbegrensde macht zolang je deze maar wil aanwenden voor constructieve doeleinden.

Believe

Deze MACHT gaat niet over wedijver, maar is gericht op eenheid en verzoening.
Deze MACHT wil niet vernietigen, maar wordt voortgestuwd door zuivere liefde, wijsheid en kracht.

Laat deze OERKRACHT door je heen werken, door te durven vertrouwen.

Ontdek je scheppingskracht, ontwikkel en ontplooi jezelf als een ware levenskunstenaar die al zijn talenten en kennis inzet om zichzelf en de hele mensheid op een hoger niveau te helpen.

Ontvangen5687

Transformatie

Nu staan we op de drempel van transformatie van onwetendheid naar verlossend weten.
Steeds meer mensen komen dan in je ervaringswereld om je bij te staan en met je mee te werken.

En nu kom ik opnieuw terug op het begin van deze blog.
De tijd waarin we nu leven gaat gepaard met ANGST, wie zich angstig voelt, geeft de macht over zichzelf uit handen. Er ontstaat onzekerheid en verwarring, men voelt zich vandaag bedreigd door een onbekend virus.

Vastgehouden angsten ondermijnen onze immuniteit

Een mens die levenslustig is en zich goed voelt in zijn vel, heeft een krachtig energielichaam, een liefdevolle en dankbare houding versterkt je immuniteit. Angsten en onmachtgevoelens echter ondermijnen ons natuurlijk afweersysteem zodat virussen onze gezondheid kunnen verstoren.
Als je je angstig voelt geef je macht over jezelf weg aan een omgeving waarvan je denkt dat ze je kan treffen.

Vijandigheid

Je maakt op die manier van je omgeving een potentiële vijand en dat laat zich zien en voelen.
Het verbaast me echt te zien hoe vijandig men elkaar bekijkt en hoe men met een grote boog om elkaar heen loopt. Dit is waar ik het moeilijk mee heb, het virus op zich laat me onberoerd. Ik nodig het ook niet uit, het is gewoonweg niet welkom, maar ik dien wel nog de wrevel en ergernis, die eveneens mijn gemoedsrust verstoren en dus ook mijn immuniteit verzwakken, los te laten.

Meer in innerlijke liefde en kracht leven.
Het opruimen van disharmonie.
Het evenwichtig, vrij en gelukkig voelen in en met wat ik bezig ben. Mijn bewuste bijdrage aan het leven in dankbaarheid verder zetten, kortom vreugdevol in het leven staan. Emotioneel en mentaal welbevinden zijn noodzakelijk voor een optimale gezondheid.

Hoog tijd toch om met zijn allen wakker te worden en niet langer slaapwandelend door het leven te gaan. Ontdek je scheppingskracht, ga aan het roer van je eigen leven staan, gebruik je potentieel en maak al je dromen waar.

Ga voluit voor je dromen