Geloof jij dat je geholpen wordt?

30.09.2021

Er is een plaats waar alle wijsheid ligt opgeslagen en die magische plaats huist in jezelf. Hoe kan je daarmee connecteren?

Hoe kan je in verbinding komen met je eigen goud?

Bij toeval heb ik er toegang toe gekregen, tijdens mijn diepe wanhopige dagen toen ik midden in een burn-out zat. Natuurlijk moet je niet eerst een burn-out krijgen, of in een wanhopige toestand verkeren.

Wat mag je dan wel doen? Heel simpel, VRAGEN.

Geloof jij dat je geholpen wordt? Ik sindsdien dus met zekerheid wel!

J

Gewoon vragen!

Er werd me ooit -intussen denk ik zo een 10 jaar geleden- gevraagd of ik open stond voor hulp? Of ik wel wist hoeveel engelen ik beschikbaar had? En of ik ze al wel eens om hulp had gevraagd?
Natuurlijk had ik dat nog niet, hoe moest ik dat dan doen misschien?
Gewoon vragen was het antwoord.

Nu ben ik geen kerkganger en ik geloof niet in een God zoals die volgens de kerk wordt voorgesteld. Maar ik geloof echt wel dat er meer is en dat er binnen ons universum een zekere kracht en rijkdom is opgeslagen. En ik geloof ook dat je ergens vanuit een zekere bron, energie kan putten.

Ik was ook al jaren bezig met Tarotkaarten, de symboliek, de verhalen en de wijsheid die daarin verscholen zit, heeft me meermaals op een andere manier naar verschillende levensvragen doen kijken.

Dus ergens stond ik wel een beetje open, alleen zat ik nog steeds te veel in mijn hoofd.
Nu connecteer ik vanuit mijn hart en probeer zo steeds liefdevol in het leven te staan.

Je laten leiden.

Mijn burn-out heeft me wakker geschud en duidelijk gemaakt dat je kan vragen en je verder ‘laten leiden’. Dat je ook iets te geven hebt, dat er een taak op ons ligt te wachten. En toch ben ik ondanks alles wat ik al heb mogen ervaren en lezen en wat ik gezien en gehoord heb, zelf nog steeds onderweg...
En dat is ok. Zo lang ik maar weet dat ik op mijn unieke pad zit en iets te bieden heb.

Wat heb ik dan te bieden, wat is mijn taak in dit leven?
Het is mijn taak om anderen, die rusteloos met levensvragen worstelen, te helpen ontwaken, zodat ze ook hun levenstaak in de wereld zetten, zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Ontwaken wil zeggen, erkennen dat we al die tijd slaapwandelend door het leven zijn gegaan en onze taak niet hebben, kunnen of durven opnemen. Dat we ons hebben laten leiden door wat iedereen doet, alleen ben je niet iedereen.

Maar iedereen is wel uniek en heeft een unieke gave. En die gave gaan we dus vinden en gebruiken om zowel voor onszelf als voor onze omgeving een betere wereld te creëren.

Want tenslotte ben jij de schepper van je eigen leven, dus…

Ga je mee op ontdekkingsreis naar je eigen scheppingsverhaal?
Ik loop graag even met je mee tijdens je spirituele reis naar je innerlijke wijsheid.

Ben je op zoek naar je goud?
Dan wil ik je alvast uitnodigen om op één van onderstaande linken te klikken voor meer info.

Misschien tot ziens.