Ontdek je scheppingskracht.

01.02.2022

Ik geloof dat als we ons licht laten schijnen op onze oude wonden en ze daarmee uit het schaduwbestaan halen, we gaan helen en weer onze oorspronkelijke kracht gaan ervaren en weer open staan voor wie we in wezen zijn. Krachtige scheppende wezens.

Ik geloof ook dat als we dat met steeds meer mensen gaan doen, we hierdoor een nieuw wereldbeeld gaan creëren en we samen het leven naar een hoger level brengen.
Als steeds meer mensen hun zielsmissie zien en gaan leven zoals het bedoeld is, is het misschien ook mogelijk dat er meer gelijkheid ontstaat. Door onze krachten te bundelen en te gebruiken in functie van het grote geheel, laten we ons niet langer brainwashen door wie zich laat leiden door hebzucht.

Scheppingskracht 3

Dagelijks afstemmen

Door dagelijks af te stemmen en in verbinding te leven met ons hart, gaan we liefdevoller leven. Lief zijn voor onszelf en lief en begripvol voor onze omgeving en met meer respect voor de natuur.

Ik weet dat dit werkt voor iedereen die hiervoor open staan en willen groeien naar een steeds mooiere en hogere versie van zichzelf en hiermee ook gaan aantrekken wat hiermee resoneert.

Daarom ben ik "lief lijf" opgestart waar ik wekelijks mensen meeneem in een bewustwordingstraject.

Ik hoop hier zoveel mogelijk mensen mee te bereiken en ze tools aan te reiken om niet langer buiten onszelf, maar IN ONSZELF op zoek te gaan naar de verbinding met de innerlijke rijkdom en daar kracht, energie en het vertrouwen te vinden om verder te groeien naar het hogere plan, daar ervaar je als mens

je goddelijke scheppingskracht.

Overgave 2

Wekelijks staan er video’s klaar om te helpen groeien naar een krachtig bewustZIJN.

Om mensen nog verder te ondersteunen in dit levensproces, heb ik ook online trajecten, waarbij de verschillende creatieve oefeningen helpen om een nieuwe benadering van het leven te ervaren, te oefenen en te integreren, zodat het een nieuwe gewoonte wordt en we dagelijks gaan doen wat ons te doen staat.

Want de wereld zit op je te wachten, de wereld kan niet zonder jou. Je bent hier immers niet zo maar. Ook jij hebt iets toe te voegen aan het geheel, wat het leven mooier maakt.
Jij hebt daarvoor ook een talent meegekregen wat je liefdevol tot uitdrukking mag brengen.

Mensen creëren zo voor zichzelf hun mooiste leven, volledig afgestemd op hun pure en zuivere verlangens. Samen zetten we de bakens uit en ontvangen allemaal die prachtige gefluisterde boodschappen, die ons leiden en helpen bij het volbrengen van onze levenstaken. Zo creëren we samen een beter leven.

Iets voor jou?

Het gouden ei ben je zelf, alles zit al in je, alle mogelijkheden, ook alles waar je naar verlangt is er al. Je kan je er elk moment op afstemmen en het ontvangen. Toch lijkt dit voor velen onbereikbaar. Krijg klaarheid in hoe het ook voor jou kan werken.

  • Wat vooraf ging kan je terug vinden bij lief lijf.
  • Creatief aan de slag om te helen? Daar kan je hier meer over lezen.
  • Zet je graag meteen grote stappen in de richting van je droomleven? Ga dan naar deze info.

Wat kan je verwachten? Bekijk onderstaande video of klik meteen voor alle info op de link naar het verwezenlijken van je droomleven.

Gouden ei

Gratis webinar

22 februari om 14u. geef ik een gratis training over hoe je meteen de eerste stappen kan zetten naar je droomleven.
Ook als je er niet bij kan zijn kan je hieronder inschrijven, dan krijg je ook de opname toegestuurd.

Spam map

Als het de eerste keer is dat je een mail van me ontvangt, vergeet dan niet in je spam-map te kijken.
Geef je me ook even toestemming tot je prioriteitenmap aub?