Waar heb jij nood aan?

Ik val zelf steeds meer terug op zelfreflectie en dat komt omdat ik een burn-out heb gehad. Daarbij word je sowieso helemaal op jezelf teruggeworpen en ga je noodgedwongen onderzoeken van waar die burn-out komt. Hoe is die kunnen ontstaan? Zelfreflectie helpt me groeien!

Ben jij toe aan zelfreflectie?

Tijdens mijn zelfreflectie, ben ik mensen om me heen gaan bevragen… wat denken ze over mij als persoon en wat vinden ze mijn mooiste eigenschap, waar ben ik goed in, maar ook waar ben ik niet zo goed in? Want net daar heb ik iets uit geleerd. Probeer het eens.

  • Niet om jezelf daarbij af te breken, maar eerder om te ontdekken hoe het mis kan gaan als je jezelf forceert in iets wat niet in je natuurlijke aard ligt.
  • Om jezelf de tijd en de mogelijkheid te geven om daar iets mee te gaan doen, want ook in je zwakheden zit kracht, daar valt veel te rapen.
  • Misschien heb je nog iets te helen, waardoor je weer kan groeien. Daarom vind ik zelfreflectie het allerbelangrijkste wat een mens voor zichzelf kan doen.

Mijn trajecten gaan daar ook over. We starten eerst met te kijken naar onszelf en gaan ontdekken hoe graag je jezelf wel of niet ziet en wat je daaraan kan doen. Want jezelf graag zien is de basis van alles, we bekijken onszelf misschien wel té kritisch. Als we daar een nieuwe en mooie basis kunnen leggen, kan je gaan helen en groeien en sta je meteen open voor andere mogelijkheden, dankbaar voor wat zich verder aandient.

Er verschijnen zeker signalen op je pad die je leiden, je hoeft het alleen maar te leren zien. Daarom is bewuster leven zo belangrijk.

Ik heb ontdekt dat net daar mijn kracht lag. Niet omdat ik zelf zo geweldig ben in bewuster leven, maar juist omdat ik daar niet zo goed in was en nu mijn focus daar ligt.

Het ganse traject is ook in eerste instantie ontstaan voor mezelf. Ik ben er door geheeld. Ik ben daardoor uit dat putje gekropen waar ik door mijn burn-out in was beland. Ik heb toen gelukkig ‘gevraagd’ en een oplossing ontvangen en dacht toen ‘ik moet hier iets mee gaan doen’. Wat mij heeft geheeld, wat mij er bovenop heeft geholpen, wat mijn leidraad was, daar kan ik toch ook anderen mee gaan verder helpen?

Zo is het allemaal ontstaan, vanuit mijn innerlijke wijsheid, die we allemaal bezitten. Hoe krijg je daar toegang toe denk je?

Ontvang vanuit de bron 2

Ik help je te ontdekken welke kracht en aangeboren talent er in je huist!

Je sterke maar ook je zwakke aangeboren mogelijkheden zijn jouw unieke kansen.

  • ben je op zoek naar wat je hier te doen hebt?
  • zit je met levensvragen?
  • zit je in een burn-out?
  • ontbreekt het je aan energie?

Ik kan je helpen weer in je kracht te staan en je talent te gebruiken, zodat je ongelooflijke dingen in de wereld gaat zetten. Als ik daar een stukje kan aan bijdragen is mijn taak volbracht; en jij voelt de energie weer door je heen stromen, omdat je jouw bijdrage mag leveren aan het grote geheel.

Zingeving

Dat is wat we zingeving noemen, als jij jouw zielsmissie leeft en gaat doen wat je graag doet, dan sta je volledig in jouw kracht, je unieke zijn en kan je helemaal jezelf zijn, toch een zalig vooruitzicht, niet?

Ben je op zoek naar meer zingeving in je leven?
Dan wil ik je alvast uitnodigen om op één van onderstaande linken te klikken voor meer info.