Point of no return.

Je kan jaren met volle goesting hard werken en daarbij vol overtuiging al je energie inzetten en toch op een punt komen dat het plots niet meer gaat. Dat je voelt dat je leeg bent en de stress je lichamelijk en geestelijk totaal heeft uitput.

Stress

Stress is echt slopend voor ons lichaam, ik schreef er reeds deze blog over, ik kan je heel wat argumenten geven om je te overtuigen dat het anders kan. En het kan ook echt anders!

Want

  • wat ben je met een gesloopt lichaam,
  • wat kan je nog als je leeg bent
  • wat doe je als je het gevoel hebt dat je helemaal bent vastgelopen.

Waar sta je dan?
Wat kan je dan nog gaan doen?

Hulp zoeken?

Stress sloopt ons lichaam 2

Als je zo vast zit en voelt dat het anders moet en je niet opnieuw diezelfde slopende weg wil gaan. Als je ergens diep vanbinnen voelt dat het anders moet, maar totaal niet weet waar te beginnen?

Dan heb je hulp nodig.

Als je er niets meer kan bijhebben en nadenken totaal niet lukt, je slaat ook niets meer op en er ontstaan gaten in je geheugen, je voelt je moe nog voordat je iets bent begonnen, je hoofd lijkt letterlijk helemaal tot boven toe vol te zitten.

Dan heb je hulp nodig.

Je hebt een punt bereikt dat je niet terug kan, stelt jezelf voortdurend vragen over hoe het nu verder moet? Je bent bang, je twijfelt aan jezelf, je voelt je mislukt, je hebt het gevoel dat je alles in de steek laat en je voelt je dan weer schuldig, of je voelt je waardeloos ‘ik kan niets’.

Dan heb je hulp nodig.

Ok, je bent zo ver, je hebt hulp nodig, maar waar ga je die zoeken? Naar welk soort hulp ben je op zoek? Hoeveel gaat je dat kosten, hoeveel tijd en hoe vaak moet je dan beschikbaar zijn, terwijl je eigenlijk liever nog weer in je bed zou kruipen om alles gewoon te vergeten.

Point of no return

Je staat op een kruispunt in je leven en mag gaan kiezen vanuit je hart
welke richting je verder uit wenst te gaan.

Weet dat ik daar ook ben geweest.

Ik heb toen ook al die gedachten gehad, ik heb me toen ook zo waardeloos gevoeld en ik heb toen ook hulp gezocht.
En ik had daarbij het geluk dat die hulp perfect aansloot bij hoe ik wenste geholpen te worden.

Het was een korte maar krachtige boodschap die ik kreeg,

Luister naar je hart en voel,
voel waar je met je leven naartoe wilt.

Burn

Ik ben redelijk goed in dat voelen, maar ik had ook een innerlijke schreeuwlelijk die me daarin afblokte, die mijn hart steeds op slot wilde zetten.
En toch ben ik meer en dieper gaan voelen, mede door het herlezen van alle aantekeningen uit gelezen spirituele boeken. Ik heb me toen steeds verder uit dat dieptepunt gelezen en ben thuisgekomen bij mezelf.

Wat een verademing!

Wat een rust je dan voelt, wat een liefde, wat een energie, wat een intuïtief weten, wat een krachtige en warme aanwezigheid diep in mezelf heb ik toen mogen ervaren waarvan ik weet 'alles werkt met me mee'! Zo heerlijk om eindelijk zelf aan het roer te staan van mijn leven.
Ik gun dit iedereen. Want dit is hoe het leven werkt, voelen, weten en denken vanuit je innerlijke zuivere staat van zijn en dan krachtige intenties neerzetten en helemaal
gaan voor je droomleven.

Spirituele reis

Wil je meer weten over wat een spirituele reis is en wat het voor je kan betekenen?
Ga dan via bovenstaande link naar een blog over een boek dat ik gelezen heb en waar ik veel aan heb gehad. Deze korte samenvatting hiervan geeft de essentie weer van hoe het leven werkt.

Ik help je graag om ook te gaan leven vanuit je hart.


Zal ik even meelopen op jouw spirituele reis, waarbij ik je help jezelf te helen, zodat je weer je oorspronkelijke krachtige zelf kan zijn?
Zo kan je bewust vanuit je innerlijke rijkdom, je eigen leven creëren en helemaal gaan voor je droomleven.

Er is een halfjaarlijks of jaartraject om je hiermee verder te helpen en te ondersteunen.
Met de fluistering van je ziel, start je een krachtig transformatietraject, waarbij verschillende laagdrempelige creatieve oefeningen je helpen te komen tot je volledig potentieel en je bewust kan gaan aantrekken waar je zo naar verlangt. Een verdiepend traject waarbij je op zoek gaat naar je ware zielskern en ontdekt welke bijdrage je wilt leveren en je ook leert hoe je daaraan over te geven.
Je verlangen volgen is wat je hier te doen hebt!

E boekjes van 3 workshops

Brengt het creatief bezig zijn je tot rust?
Dan kan je ook kiezen voor een kort traject dat je helemaal eigenhandig doorloopt en waar je lekker alles in kwijt kan.
Wat denk je zelf van eens een creatief droomdagboek maken?